Despre noi: scriem referate asa cum iti doresti

Suntem o echipa de redactori tineri, cu totii absolventi de facultate, multi dintre noi avand studii de master si de doctorat finalizate. Avem o experienta de munca de peste 7 ani in domeniu si o rata de satisfactie a clientilor de peste 93%.

Redactorii nostri sunt cu totii absolventi de facultate, multi dintre ei avand studiile de master si doctorat finalizate. Acestia sunt specializati in domenii diferite, astfel incat sa putem acoperi o arie cat mai larga de subiecte. Testarile prin care trec redactorii inainte de a incepe colaborarea cu noi sunt foarte riguroase si sunt menite sa ilustreze cat mai clar nivelul de pregatire al acestora. Numai in acest fel ne putem asigura ca nivelul de cunostinte si experienta redactorului se ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Strategia noastra de crestere se bazeaza si s-a bazat intotdeauna pe calitatea serviciilor pe care le oferim. Noi credem ca este mult mai bine sa lucrezi cu un client multumit decat cu 10 clienti nemultumiti. Tocmai din acest motiv, noi preferam mai degraba sa refuzam o comanda decat sa ii livram clientului un produs la standarde inferioare. Noi credem ca standardele sunt totul in acest domeniu de activitate si nu suntem dispusi sa facem rabat de la calitate.

Avem o gama foarte variata de servicii. Fie ca e vorba de eseuri, referate, planuri de afaceri, recenzii, studii de caz sau prezentari powerpoint noi va stam la dispozitie. Punem intotdeauna accentul pe calitate si punem intotdeauna interesele clientilor pe primul loc. Scopul nostru este si va fi intotdeauna satisfactia clientilor, pentru ca noi stim ca satisfactia acestora si calitatea serviciilor sunt cheile succesului in acest domeniu.

Abilitatile redactorilor nostri nu sunt limitate de serviciile pe care le oferim.

Tocmai din acest motiv, daca nu regasiti printre serviciile pe care le oferim textul de care aveti nevoie, nu ezitati sa folositi formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Completeaza formularul cu cerintele referatului tau si te vom contacta imediat!

Comanda